Daciana Sârbu: Îmi continui proiectele, dar nu am luat o decizie legată de un nou mandat

| 19 iul, 2013

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte un nou mandat în Parlamentul European, în timp ce soţia premierului, Daciana Sârbu, a spus că încă se mai gândeşte asupra acestui aspect.

"Eu îmi doresc să candidez, rămâne de văzut ce va spune partidul. Dar din partea mea dorinţa este de a continua", a declarat Corina Creţu.

De cealaltă parte, Daciana Sârbu a afirmat că nu este momentul acum să anunţe dacă a luat sau nu o decizie, "pentru că nu s-a discutat nici măcar în cadrul partidului. Nici personal nu sunt sută la sută în favoarea vreunei decizii, pentru că sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le iau în calcul. Sigur că ce fac acum fac cu dăruire şi pasiune şi îmi place şi vreau să-mi continuu proiectele într-un fel sau altul şi asta va cântări foarte mult în decizia mea".

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prezent la conferinţa de presă, a ţinut să precizeze că atât el, cât şi organizaţia pe care o conduce susţin candidaturile pentru alegerile europarlamentare a patru colegi de partid: Daciana Sârbu, Corina Creţu, Cătălin Ivan şi Ioan Mircea Paşcu.

Europarlamentarii PSD Corina Creţu şi Daciana Sârbu au sosit vineri în judeţul Bistriţa-Năsăud, urmând ca sâmbătă să participe la inaugurarea secţiei de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, dar şi la nunta fiicei primarului din oraşul Beclean, Nicolae Moldovan, preşedinte executiv al PSD Bistriţa-Năsăud.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ