Dâmboviţa: PSD reclamă un caz de mită electorală în Ciocăneşti

| 05 iun, 12:17

PSD Dâmboviţa anunţă, într-un comunicat de presă, că a sesizat Poliţia cu privire la faptul că un candidat UNPR din Ciocăneşti a oferit, în ziua alegerilor, bani unui alegător pentru a-l vota.

''În cursul zilei de astăzi, 05.06.2016, candidatul UNPR pentru funcţia de Primar al comunei Ciocăneşti, Nilă Ciprian, a oferit suma de 100 de lei unui alegător, Mihai Florian, în scopul de a-l determina să îl voteze pentru funcţia de primar şi să voteze lista de candidaţi UNPR. Partidul Social Democrat a formulat sesizare către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere penală a numitului Nilă Ciprian pentru săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 386 alin. 1 Cod Penal. Cerem dispunerea efectuării de cercetări sub aspectul săvârşirii de către făptuitor a faptei sesizate, solicitând dispunerea urmăririi penale 'in personam' '', se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa au confirmat că s-a depus sesizare şi au declarat că în acest caz se efectuează cercetări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ