Dan Barna anunță că va candida la congres pentru președinția USR PLUS. „Este un proiect la care am muncit foarte mult timp”

| 07 mai, 20:13

Dan Barna a anunțat, vineri, la Sibiu, că va candida pentru funcția de președinte al USR PLUS la congresul din luna septembrie: „Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect”, a spus vicepremierul.

 

„Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect USR PLUS”, spune Dan Barna, întrebat, vineri, într-o conferință de presă, la Sibiu, dacă va candida pentru funcția de președinte al partidului rezultat din fuziunea între USR și PLUS.
Alegerile interne vor fi organizate în toată țara la nivelul filialelor județene până la începutul lunii iulie, iar congresul național va avea loc în luna septembrie.
„Atmosfera e una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare a decis validarea fuziunii... În momentul de față suntem un singur partid. Practic această fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat și sunt foarte încântat la nivel personal că un proiect în care am crezut și care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulți oameni care au încercat să bage bețe prin gard, am reușit să avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimiști despre evoluția pe termen lung a organizației”, a mai spus Dan Barna, citat de Mediafax.

 

Tag-uri: Dan Barna, partid
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ