Dan Barna: ”Spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum!”

| 01 iul, 21:18

 

Vicepremierul Dan Barna spune că "spectacolul disperării PSD e înduioşător", dar nu o să "oprească din drum" coaliţia de guvernare să facă reforme în continuare.

 

 

 

"Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat. Revoluţia bunei guvernări merge mai departe. Spre deosebire de semnatarii exerciţiului de demagogie ipocrită de azi, noi încercăm să facem ţara asta mai bună. Am promis că vom construi infrastructură, construim infrastructură. Am promis că vom face spitale, am început să facem spitale şi le veţi vedea la finalul acestei guvernări. Am promis o justiţie curată, avem o justiţie curată şi vom consfinţi asta în lege până la finalul anului. Am promis că vom fi cinstiţi cu bugetul şi posibilităţile ţării şi asta facem. Construim pas cu pas, lege cu lege şi om cu om, o Românie care nu îi place PSD-ului. O Românie onestă, dezvoltată şi aşezată pe baze durabile", a scris Barna, marţi seară, pe Facebook, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost respinsă de plenul Parlamentului.
Copreşedintele USR PLUS susţine că "nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria" pe care o construieşte PSD: "e plină de necazuri, sărăcie şi ipocriţi".
"Iar spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să dea sfaturi pesediştilor, dar dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei. Un partid al trecutului. Pe axa Iliescu - Dragnea - Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României. Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construieşti PSD. E plină de necazuri, sărăcie şi ipocriţi. Şi poate atunci o să începeţi să construiţi ceva. Până acum n-aţi făcut decât să distrugeţi. Dar ne-a rămas speranţa şi în baza ei construim azi. Oricât de mult vă enervează asta pe voi. Planul acestui Guvern şi al coaliţiei este de a implementa nişte reforme pe termen lung, nişte reforme robuste pentru România, o schimbare pe care PSD nu a putut să o dea românilor, cum am văzut de atâtea ori", mai scrie viceprim-ministrul.
Marţi, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată "România eşuată. Recordul 'fantastic' al Guvernului Cîţu" a fost respinsă de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Votul a fost secret cu bile.
Numărul total al parlamentarilor care au votat la moţiunea de cenzură a fost de 202, din care "pentru" au votat 201, iar "împotrivă" a fost doar un vot.
Pentru ca moţiunea să fie adoptată, era nevoie de 234 de voturi "pentru", adică jumătate plus unu din numărul de mandate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ