Dan Barna: ”Stabilirea datei alegerilor este o prioritate!”

| 09 iun, 21:30

 

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat marţi că, în contextul în care Parlamentul va vota prelungirea mandatelor aleşilor, ar trebui stabilită şi data alegerilor locale.

 

 

 

"Este o decizie a Curţii Constituţionale care spune că, fiind situaţie excepţională, Parlamentul este forul care are această atribuţie şi în zilele următoare, astăzi - mâine, voi avea discuţii cu ceilalţi lideri parlamentari pentru a discuta de data alegerilor. Cred că în contextul acesta în care vom vota prelungirea mandatelor aleşilor locali ar trebui stabilită şi data alegerilor, pentru că altfel rămânem din nou într-un joc din ăsta de 'ghici dacă' (...). Din punctul meu de vedere, stabilirea datei este o prioritate şi poate să aibă loc în acest context al legii de prelungire a mandatelor", a spus Barna la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.ro.
El a adăugat că alegerile trebuie să aibă loc cât mai repede, într-un cadru cât mai predictibil, iar data de 27 septembrie ar putea să fie foarte potrivită pentru alegerile locale, în timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc în decembrie, la termen.

 

Tag-uri: alegeri, Dan Barna, lege
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ