Dan Cristian Popescu: Mi s-a propus să fiu candidatul PSD pentru funcţia de viceprimar general

| 27 mar, 18:41


Deputatul Dan Cristian Popescu a declarat, miercuri, că i s-a propus să fie candidatul PSD pentru funcţia de viceprimar general al Capitalei, el urmând să fie prima nominalizare din partea PSD pe lista de consilieri generali.

 

"Am avut o discuţie cu preşedintele partidului şi cu conducerea organizaţiei Bucureşti şi cu conducerea organizaţiei Sectorului 2 şi mi s-a propus să fiu candidatul PSD pentru funcţia de viceprimar general, o să candidez pe listele de Consiliu General. (...) Cred că mă simt mai bine în administraţia publică locală pentru că am mai multă experienţă acolo şi cred că pot să fac mai multe lucruri pentru bucureşteni acolo", a spus Dan Cristian Popescu la sediul PSD.
El a arătat că va fi prima nominalizare din partea PSD pe lista de consilieri generali.
Întrebat despre şansele medicului Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, acesta a precizat că speră ca parcursul profesional să îl ajute în această campanie.
"Era mult mai bine să înceapă o precampanie înainte. Sigur, campania încă nu a început, deci nu putem spune că e târziu. Fiecare candidat are şansa lui. E posibil şi sper ca parcursul profesional al domnului Cîrstoiu să îl ajute în această campanie şi să fie o opţiune validă de vot şi, de ce nu, să fie viitorul primar general. Mă interesează mai mult acum pentru că şi eu candidez pentru poziţia de viceprimar general din partea PSD", a mai declarat Dan Cristian Popescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ