Dan Diaconescu va candida din partea PP-DD la alegerile europarlamentare din 2014

| 08 aug, 2013

Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD în alegerile europarlamentare de anul viitor, a anunţat joi, la Arad, Simona Man, preşedintele partidului.

"Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României", a spus Simona Man.

Simona Man a punctat că efectuează în această perioadă vizite de lucru în filialele judeţene, în vederea evaluării atât a activităţii aleşilor locali ai partidului, cât şi a organizaţiilor locale şi judeţene. "În general suntem mulţumiţi de activitatea reprezentanţilor noştri în administraţiile publice locale, mai ales că, practic, noi am pornit de la zero. Totuşi, sunt unele judeţe unde reprezentanţii noştri nu prea sunt lăsaţi să facă treabă, nici măcar cea prevăzută în fişa postului ce le-a fost încredinţată", a declarat preşedintele PP-DD.

În acest sens, Simona Man a arătat că deşi i-a fost încredinţată spre coordonare circa 80% din organigramă şi, bineînţeles, activităţile Consiliului Judeţean Arad, preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al administraţiei judeţene, nu este lăsat să facă mai nimic de către preşedintele CJ Arad, democrat-liberalul Nicolae Ioţcu, adică tocmai cel care i-a încredinţat aceste sarcini.

În altă ordine de idei, Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, a afirmat că spre surprinderea şi nedumerirea sa, activitatea sa şi a preşedintelui partidului, Simona Man, a fost monitorizată de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad pe tot parcursul zilelor cât s-au aflat la Arad, acest lucru fiindu-i comunicat de către "surse credibile din proximitatea celor de la DGA".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ