Dan Mihalache laudă instituțiile anticorupție în fața investitorilor: Țara de la an la an începe să fie eliberată de corupție

| 02 mar, 12:11

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache şochează din nou. "De la an la an, ţara începe să fie eliberată de corupţie. A fost curăţenie majoră! Puteţi să veniţi!". Asta le-a spus Mihalache unor investitori instituţionali din Europa în cadrul unei conferinţe la Londra.

Actualul şef al cancelariei prezidenţiale s-a remarcat însă în trecut prin atacurile sale la adresa insituţiilor anticorupţie. Mesajul lui Mihalache a stârnit însă reacții ironice din partea reprezentanţilor societăţii civile.

”Țara de la an la an începe să fie eliberată de corupție, iar intrarea în competiția economică într-un cadru echitabil este mult îmbunătățită pentru investitorii străini. Un sfert sau chiar o treime din foștii miniștri sunt în arest, condamnați sau puși sub acuzare. Nici operațiunea antimafia "Cu mâinile curate" din Italia nu a adus în fața instanței atâția oficiali. "Este cea mai intensă campanie anticorupție din regiune", a declarat Mihalache, la conferința Romania Investor Days susținută la Londra, informează profit.ro.

Acesta i-a îndemnat pe afaceriștii străini să vină în ţara noastră în condițiile în care în România duce cea mai intensă luptă anticorupţie. 

Mesajul lui Dan Mihalache a stârnit reacții acide din partea societății civile. 

”Să ne aducem aminte de domnul Mihalache pe frontul anticorupție, numai că se întamplă că avea de-a face în tabăra cealaltă și lupta din greu ani de zile la rând. Domnul Mihalache are o istorie și nu putem să nu semnalăm. Acum te dai mare cu lucrurile contra cărora ai luptat ani de zile. Ironia de aici vine, că dă un mesaj cineva care este complet necredibil în acele haine și acei papuci ”, a declatat Sorin Ioniță de la Expert Forum, pentru Știrile B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ