Dan Șova va petrece Revelionul după gratii

| 28 dec, 08:45

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, luni, că senatorul Dan Şova va rămâne în arest preventiv până la data de 1 februarie, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, potrivit România TV. Decizia este definitivă.

Parlamentarul este în arest preventiv de la începutul lunii, în dosarul CET Govora, în care este acuzat că ar fi cerut şi primit 100.000 de euro ca să-şi folosească influenţa pentru a intermedia semnarea unui contract, scrie Digi24.

Citește și:  Dan Şova, terorizat de PURICI în închisoare

„În perioada octombrie 2011 - iulie 2014, inculpatul Șova Dan-Coman a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă inculpatul Bălan Mihai, director general al centralei de energie termică CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună”, comunica DNA.

Dan Şova a spus la demararea cercetărilor că este nevinovat şi că DNA nu are suficiente probe care să dovedească faptul că ar fi pus presiune pe fostul director general al CET Govora astfel încât acesta să semneze, în două rânduri, un contract de asistenţă juridică de tip abonament cu o anumită casă de avocatură.

Tag-uri: dan sova, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 dec, 13:40
Palada Pufulet
Sa i se dea drumul la purecele asta mic,ca daca zice ceva ,vine si paduchele ala de fost sef al lui...vai coana Mita...va pup pe toti pufosilor,din apartamentul cel nou si ieftin
28 dec, 14:31
Victor Tonta
asta este cel mai mare proiect al lui Sova:sa scape de puricii din arest...
unde a fost si unde a ajuns...
28 dec, 14:40
George Stoica
sa i se dea drumul....asta a umplut tot arestul de purici
si-a facut nevoile pe el,de frica
28 dec, 13:26
Nicolae Farcaş
Oportunitate!
Ofertă de muncă! sellectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ