Dan Suciu: Sănătatea va deveni prioritatea nr.1 a Guvernului

| 05 mai, 18:40

Executivul va considera Sanatatea prioritatea numarul unu a actului de guvernare in urmatoarele luni, a afirmat joi seara purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, anuntand o serie de masuri imediate ce vor fi luate.

"Pentru a clarifica, mentine si recastiga increderea in sistemul de sanatate, Executivul va considera din acest moment Sanatatea prioritatea numarul unu in urmatoarele luni a actului de guvernare", a spus purtatorul de cuvant al Guvernului.

Suciu a anuntat astfel ca Executivul va lua cateva masuri urgente pe termen scurt, precizand ca a decis sa trimita Corpul de control al prim-ministrului la Comisia nationala de produse biocide, care stabileste caietele de sarcini. 

"Vrem sa stim daca criteriile au fost respectate si daca s-au respectat procedurile de achizitie", a explicat Suciu, precizand ca "rezultatele acestor controale vor fi trimise Parchetului", care a inceput deja o ancheta in cazul dezinfectantilor din spitale.

"Tot in ceea ce priveste masurile pe termen scurt, Executivul pregateste o hotarare de guvern pentru a aloca fonsduri pentru acreditarea unui laborator de testare a acestor substante", a mai spus Suciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ