Dan Voiculescu a renunțat la contestaţia în anulare care i-ar fi putut aduce eliberarea din închisoare

| 18 mar, 12:40

Decizie surpriză luată de omul de afaceri Dan Voiculescu. Acesta a renunţat la contestaţia în anulare depusă la sfârşitul lunii trecute care i-ar fi putut aduce eliberarea.

Voiculescu și-a retras cererea de anulare a condamnării printr-o declarație notarială. În solicitarea de anulare a pedepsei din dosarul ICA, acesta a invocat faptul că judecătorul care l-a condamnat nu a fost imparțial.

Niciunul din inculpații în dosar nu a fost prezent vinei în fața instanței care trebuia să judece contestația depusă de Dan Voiculescu.

Este foarte posibil ca acesta să se fi răzgândit pentru că dacă magistrații ar fi respins contestația, pentru omul de afaceri nu s-ar mai fi putut face absolut nimic, acesta ar fi rămas cu condamnarea definitivă de zece ani de închisoare, nemaiavând alte căi de atac.

Voiculescu execută o condamnare definitivă de 10 ani de închisoare în dosarul Privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 15:02
Palada Iahnie
contestatia in anulare se judeca martea...
lunea,detinutii primesc fasole,fara ciolan
Dlui Detinut Prof.Univ.Dr.danut ii place foarte mult fasolea
s-a gandit sa nu faca atmosfera in sala de judecata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ