Dan Voiculescu cataloghează o "gogoaşă" ştirea că ar fi fost denunţat la DNA de Nelu Iordache

| 23 aug, 2013

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aduce lămuriri într-o postare pe blogul personal cu privire la ştirea apărută vineri despre un eventual denunţ la adresa sa făcut la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de omul de afaceri Nelu Iordache. Dan Voiculescu precizează că nu l-a cunoscut pe omul de afaceri Nelu Iordache şi crede că această ştire e o "gogoaşă" de presă.

"Am citit cu surprindere o ştire absurdă, vădit diversionistă, conform căreia aş fi fost acuzat de şantaj de către Nelu Iordache. Vreau să spun clar, încă de la apariţia acestei gogoşi, că nu îl cunosc, nu m-am întâlnit, nu am vorbit niciodată cu persoana respectivă, nici măcar din întâmplare, nici măcar la telefon. Mă gândesc că, pentru a avea succes, o gogoaşă de presă trebuie să aibă totuşi un dram de adevăr, deci recomand 'surselor citate' să se gândească la nişte persoane care îl cunosc mult mai bine pe Nelu Iordache", scrie Dan Voiculescu.

Replica vine după ce a apărut ştirea că omul de afaceri Nelu Iordache a depus un denunţ la DNA, în care îl acuză pe Dan Voiculescu de şantaj.

Nelu Iordache l-a denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie pe Dan Voiculescu, potrivit unor surse din instituție, scria Digi 24.

Dosarul este în faza actelor premergătoare, astfel că cercetările sunt în faza incipientă, nefiind pusă încă sub acuzare vreo persoană. Dan Voiculescu va fi citat în acest dosar, pentru început ca martor. Potrivit procurorilor DNA, denunţul la adresa lui Dan Voiculescu vizează fapte de şantaj.

Dan Voiculescu este suspectat că l-a şantajat pe Nelu Iordache, prin intermediul trustului Intact. Nelu Iordache a trimis denunţul la DNA, iar dosarul este în faza actelor premergătoare urmăririi penale. Surse judiciare susţin că în scurt timp, fondatorul Partidului Conservator va fi chemat la DNA pentru a răspunde acestor acuzaţii. Dan Voiculescu este deja urmărit penal, fiind acuzat de complicitate la şantaj, în dosarul în care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS-RDS, se mai arată în ştirea Digi 24 preluată de mass-media centrală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2013
hiris
Dan Voiculescu cataloghează o "gogoaşă" ştirea că ar fi fo - See more at: http://www.obiectiv.info/dan-voiculescu-catalogheaza-o-gogoasa-stirea-ca-ar-fi-fost-denuntat-la-dna-de-nelu-iordache_18576.html#comentarii
de acolo unde e Nelu Iordache ,poate maine ,poimaine sa denunte si pe tata din groapa!Daca e asa de corect de ce nu a facut denuntul in timp util,cand nu se gandea ca va fi arestat!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ