DAN VOICULESCU, la un pas de o RĂZBUNARE CRUNTĂ. Fostul său copil de suflet se află în mare DIFICULTATE

| 13 mar, 19:26

Dan Voiculescu l-a renegat pe fostul său copil de suflet, Daniel Constantin, preşedintele Conservatorilor, făcându-l vinovat de situaţia în care se află. Antenele au întors şi ele armele, începând o adevărată campanie negativă împotriva ministrului Agriculturii. Însă, lovitura de graţie ar putea fi dată în 2016, scrie psnews.ro.

Dan Voiculescu l-a impus pe Daniel Constantin şef la Partidul Conservator după retragerea Danielei Popa, fiind unul dintre oamenii săi de încredere din Grivco. Toate au mers minunat până când Ministerul Agriculturii, condus de Constantin, s-a plasat împotriva lui Voiculescu în Dosarul ICA, care i-a adus o condamnare definitivă de 10 ani cu executare. Din spatele gratiilor, Voiculescu i-a numit pe cei care, în opinia sa, se fac vinovaţi de situaţia sa, printre care şi Daniel Constantin. După aceasată renegare, au urmat atacurile furbunde ale Antenelor.

E un conflict care exista de mai mult timp. Cred că astăzi, din păcate, suntem într-o situaţie ireconciliabilă, eu şi Dan Voiculescu. Nu mi-am dorit acest lucru, nu am înţeles de ce acele reacţii. Cert este că după ce s-a întâmplat această condamnare şi după alegerile prezidenţiale s-a început un atac, am devenit o ţintă principală, a început o campanie de presă”, a declarat Daniel Constantin, pentru Gândul. Info.

La anul, însă, poate veni lovitura decisivă. Atunci va fi data scadentă la unul dintre împrumuturile pe care Voiculescu le-a dat lui Constantin, în valoare de 100.000 de euro. În 2017, urmează data scadentă pentru cel de-al doilea împrumut, de 195.000 de euro.


declaratie de avere D.Constantin

 

Dacă Daniel Constantin nu va achita împrumutul de 100.000 de euro, scandent în 2016, riscă să fie executat silitit de către fondatorul PC. Voiculescu trebuie să ceară titlu executoriu pentru nerambursarea împrumutului de către Daniel Constantin.

Apoi, în baza acelui titlu executoriu, poate chiar să vândă casa deținută de Daniel Constantin, în Corbeanca, pentru recuperarea împrumutului.

De asemenea, în cazul în care nu este acoperită valoarea împrumutului, lui Daniel Constantin i se poate popri până la maximum 30% din salariu, până la recuperarea integrală a datoriei înregistrate către Voiculescu.

Cum explica, în 2012, Daniel Constantin împrumutul de la Dan Voiculescu

”In anul 2007, am vandut apartamentul din Crangasi si am dorit sa contractez un credit care sa-mi permita sa construiesc o casa pentru cei doi copii. Acesta este momentul despre care s-a scris insistent in ultmele zile, fara sa ma intrebe nimeni care este adevarul. Aveam deja o mare parte din acte depuse la banca pentru a contracta acel credit, ma pregateam chiar sa le semnez, cand domnul Voiculescu, afland despre intentia mea, mi-a propus sa-mi imprumute dansul suma necesara pentru constructia casei pe care o aveam deja proiectata. Vreau sa precizez foarte clar, ca in acel moment, eram directorul general al acelei societati comerciale si aveam un venit foarte bun. Nu intentionam sa intensific activitatea politica sau sa ma intorc in administatia publica. Am considerat ca gestul domnului Voiculescu era o dovada de incredere, o recunoastre a faptului ca am realizat performante importante in activitatea mea curenta. De altfel, mi-am dorit ca imprumutul mentionat anterior sa fie public, tocmai pentru ca nu am nimic de ascuns la mijloc. Contractul de imprumut expira in anul 2016-2017 putand fi prelungit oricand dupa aceasta data, precum poate fi rambursat in rate egale sau in orice alta forma in functie de posibilitati”, a scris ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, într-o postare pe blogul personal, în 2012.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 20:47
PETRE
Dan Voiculescu...
Cu vara lui nu a avut scrupule(la "turnare...").
Te "prinde "la mana si apoi joci Kazaciocul(irefutabil) !
Sfanta naivitate !
Quo vadis.Daniel ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ