Dan Voiculescu pe blog: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu

| 21 oct, 2013

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a reafirmat luni că nu îi va subordona trustul de presă pe care l-a fondat în urmă cu 20 de ani preşedintelui Traian Băsescu pe care l-a acuzat 'de ură' faţă de persoana sa.

Dan Voiculescu a mai spus că ideea avansată recent de şeful statului de a prelua TVR 'nu este una rea', dacă ar accepta 'un sacrificiu', şi anume să pună pe picioare televiziunea publică.

'În ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu nu a ratat ocazia să se refere din nou la mine. Cum că aş vrea să 'iau' TVR-ul'. Ideea nu ar fi rea - dacă aş accepta să fac un sacrificiu, să-l pun pe picioare - pentru ca ulterior să fiu judecat şi, dacă se poate, condamnat definitiv. Băsescu nu scapă nicio ocazie pentru a exprima ura pe care mi-o poartă pentru că nu am vrut să-i subordonez trustul de presă pe care l-am fondat acum 20 de ani. Şi, dacă nu am făcut-o până acum, nu o voi face nici de acum încolo. Indiferent de consecinţe, indiferent de cât de multă ură va pârjoli sufletul lui Traian Băsescu', a afirmat Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2013
boorr
scursura umana
PANA NU SE VA EVAPORA ACEST SECURIST VEROS,TARA VA FI CONDUSA DE ANTENA NEBUNILOR 3...DEVINE O URGENTA PUNEREA BASINOSULUI IN COLIVIE IMPREUNA CU PITPALACII CUFURITI CARE-I LING HEMOROIZII...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ