Dan Voiculescu: Ştie o ţară întreagă că eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu

| 11 iul, 2013

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a afirmat joi, într-o postare pe blogul personal că, la un an 'de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu', fiica sa a fost chemată la DNA 'într-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă, prin decizia unanimă a unui complet format din 3 judecători, din lipsa evidentă de probe şi de pericol public', el fiind de fapt 'miza reală pentru Traian Băsescu'.

'În asemenea condiţii, demersul de astăzi ar putea fi considerat o provocare din partea celor care, pentru că nu au cum să mă atace direct, îmi vizează familia. În acest sens, se pare că s-a creat un dosar marcat de nereguli fără precedent - nu e opinia mea subiectivă, ci opinia obiectivă şi argumentată a unor jurişti reputaţi, care şi-au exprimat public evaluările despre caz. De altfel, vom demonstra acest fapt în faţa unor instanţe corecte. Represiunea nedreaptă este o infracţiune prevăzută de art.268 din Codul penal. Am încredere deplină în magistraţii corecţi şi în sistemul de justiţie românesc şi european. Însă, în esenţă, lucrurile sunt foarte simple (şi nu au legătură cu justiţia): ştie o ţară întreagă că eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu. Şi nu de ieri, de astăzi, ci de 8 ani, de când nu am vrut să îi subordonez trustul de presă pe care l-am fondat', susţine preşedintele fondator al PC.

Acesta le-a solicitat, în context, tuturor celor care vor să se răzbune 'pentru o suspendare confirmată democratic prin votul a 87% dintre românii care s-au prezentat la vot' să aibă curajul de a se lupta cu el, şi nu cu copiii lui.

'Am un mesaj direct pentru aceştia: Dragii mei adversari, toată viaţa mi-am purtat singur războaiele. De fiecare dată am luptat deschis, anunţându-mi public şi transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Băsescu, eu nu am lăsat pe alţii să lupte în locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicităţi instituţionale. Şi nu o voi face nici acum. Ştiu că legalitatea este ultima voastră grijă, aşa că nu mai pierdeţi vremea, nu o mai luaţi pe ocolite! Ştiţi cum mă numesc, nu mai lucraţi prin interpuşi! O ţară întreaga v-a înţeles deja intenţiile. Aşadar, atacaţi-mă direct! Înţeleg că, dacă Băsescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat! Dar măcar luptaţi deschis, nu hărţuiţi copiii!', a mai scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, s-a prezentat joi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiată în dosarul în care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat de şantaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ