Dăncilă bagă PSD în ședință! Se fac calcule pentru moțiune

| 04 oct, 10:01

Viorica Dăncilă cheamă adunarea la PSD. Se fac calcule noi şi se analizează cu ce parlamentari anti-psd se poate negocia, pentru a le fi întors votul de joia viitoare.

Viorica Dăncilă a susținut că nu ar cumpăra niciodată parlamentari, dar că a încercat să îi convingă pe unii dintre ei să nu voteze moțiunea.

Dăncilă a recunoscut că a purtat discuții și cu liderul Pro-România, Victor Ponta, deși nu are încredere în el și în partidul acestuia.

,,Am avut discuţii cu domnul Ponta, domnul Ponta pe toţi i-a minţit, toţi cei din jurul dumnealui, şi sunt convinsă că şi cei care au plecat la PRO România", a declarat Viorica Dăncilă, joi seară, la România TV.

Întrebată cu ce a minţit-o liderul PRO România, premierul a explicat: "De fiecare dată spune un lucru şi face altceva, nu am încredere în domnul Ponta".

Premierul a menţionat că nu ştie despre eventuale reîntoarceri ale unor persoane din PRO România în PSD.

"Nu ştiu, am văzut disperarea domnului Ponta de a lua de la PSD. Părerea este că urăşte Partidul Social Democrat, îl urăşte ca o răzbunare, nu ştiu de ce, dar cred că vrea să se răzbune pe PSD'', a mai spus Dăncilă.

Tag-uri: Dancila, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ