Dăncilă, despre sancțiunile din partid: Nu există o listă neagră în PSD

| 05 iul, 13:43

Președintele PSD Viorica Dăncilă neagă că ar exista o listă neagră în PSD, așa cum a spus Codrin Ștefănescu, susținând că acestuia din urmă i s-ar potrivi meseria de scenarist. În ceea ce privește sancționarea lui Robert Negoiță și a lui Șerban Nicolae, ea a susținut că nu tolerează ca membrii formațiunii să voteze împotriva partidului.

"Nu există o listă neagră în PSD. Îi recomand dlui Stefănescu, cred că și-a greșit meseria. Cred că scenarist i se potrivea. Acest lucru trebuie să înceteze și să dăm dovadă de responsabilitate. Afirm încă o dată – nu există o listă neagră în PSD", a spus Viorica Dăncilă, la Brăila, citată de Mediafax.

 

Ea s-a referit la declarațiile lui Ștefănescu potrivit căruia există o listă neagră în PSD, făcând mențiunea că pe ea "sunteți toți". Fostul secretar general al PSD a mai spus că lui Șerban Nicolae i s-au reproșat lucruri fără motiv, la fel cum i se reproșează și lui Florin Iordache sau altor deputați sau senatori PSD.
Referitor la suspendarea lui Robert Negoiță și înlocuirea lui Șerban Nicolae de la șefia senatorilor PSD, Dăncilă a susținut că nu-i place conflictul, dar este foarte ”fermă„ atunci când colegii acționează împotriva partidului.
"Sunt o persoană care nu iubește conflictul, dar în același timp sunt o persoană fermă. În momentul în care spui că ai votat împotriva partidului tău și ocupi funcții cu sigla partidului în spate acest lucru nu o să îl accept și nici colegii mei nu îl acceptă. De-a lungul timpului, sunt de 23 e ani în politică, toți am avut lucruri care ne-au mulțumit, le-am discutat în forurile statutare, dar în momentul în care ieși public înseamnă că este lipsă de respect pentru colegi și acest lucru nu îl accept", a spus Viorica Dăncilă.
"Legat de dl Șerban Nicolae eu îl apreciez, dar în momentul în care se ia o decizie trebuie să o respecte. Nu sunt adeptul ca o persoană să decidă pentru intregul partid, acea decizie trebuie respectată de toți membri de partid", a mai spus aceasta, legat de deciziile din partid.
Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, iar pe Șerban Nicolae să îl schimbe din funcția de lider al senatorilor PSD. Șerban Nicolae a anunțat săptămâna aceasta că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul spusese anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susțină pe Isărescu.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ