Dăncilă despre viitoarele măsuri de austeritate ala Guvernului: Nu vrem să luăm decizii bruşte

| 17 iul, 09:06

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marţi, că viitoarele măsuri economice ale Guvernului vor fi luate doar după o prealabilă consultare cu partenerii sociali.

"Am vorbit de măsuri, măsurile economice, dar vrem să avem un dialog, să vedem impactul acestor măsuri, să vedem toţi cei implicaţi, să le cerem părerea, să discutăm cu ei. Nu vrem să luăm decizii bruşte. Aceste decizii trebuie să le luăm în urma discuţiilor cu partenerii sociali, cu cei implicaţi în aceste măsuri economice şi cred că acest lucru va lămuri foarte multe aspecte", a declarat premierul într-un interviu acordat la Strasbourg postului Antena 3.

Întrebată dacă planurile Guvernului în zona economică vor angrena şi măsuri cu impact social, Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu cred acest lucru".

"Bine, nu putem mulţumi pe toată lumea, este normal ca atunci când iei o decizie, unii să se bucure, alţii să fie mai puţin bucuroşi. Dar este important să avem acest dialog, să ascultăm şi părerea celorlalţi, să le explicăm de ce am luat această măsură, pentru ca toată lumea să înţeleagă care este sensul în care vrem să mergem", a mai spus prim-ministrul Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ