Dăncilă, după îngrijorările lui Timmermans pe justiție: Guvernul român e apreciat de Comisia Europeană

| 07 mar, 09:20

Comisia Europeană insistă să-i spună Vioricăi Dăncilă că este îngrijorată de situaţia Justiţiei din România. Mesajul a fost transmis, din nou, ieri, de prim-vicepreşedintele Frans Timmermans, care s-a întâlnit cu premierul, la Bruxelles.

 

„Suntem tot mai îngrijoraţi de situaţia actuală şi cele mai recente evoluţii cu privire la domeniile vizate de Mecanismul de Cooperare şi Verificare. E nevoie urgentă de progrese în toate privinţele în decurs de câteva săptămâni”, a declarat un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.
O comisie mixtă de experţi va discuta toate aceste subiecte, săptămâna viitoare, a precizat acesta.
Viorica Dăncilă pare să fi fost la o altă întâlnire. Într-o declaraţie pentru Antena 3, aceasta nu a amintit nimic despre avertismentul referitor la Justiţie. A spus, în schimb, că a primit laude de la Frans Timmermans.
„M-am întâlnit cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. Am avut un dialog constructiv. Ne-a arătat aprecierea pentru modul remarcabil în care ne-am exercitat mandatul de preşedinţie rotativă. A menţionat faptul că echipa pe care o coordonez, alături de miniştri, de reprezentanţa României la Bruxelles a obţinut rezultate foarte bune pe un număr important de dosare. Acest lucru arată aprecierea pe care Comisia Europeană o are faţă de Guvernul României, o apreciere care vine de la Bruxelles şi care, din păcate, nu vine din partea preşedintelui României pentru lucruri care sunt evidente”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ