Dani Alves: Dacă lumea mă acceptă aşa cum sunt, foarte bine. Dacă nu, voi pleca

| 09 mai, 2014

Dani Alves, fundaşul brazilian al Barcelonei, unul din fotbaliştii intens criticaţi în ultimele luni de fanii catalani pentru evoluţiile inconstante ale echipei, înclină să plece în vară la altă formaţie, scrie AFP.

Rezultatele mai slabe înregistrate în ultimii doi ani, după plecarea antrenorului Pep Guardiola, au dus la speculaţii legate de despărţirea de jucători ca Dani Alves sau mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas.

'Cum poate lumea să uite că aceşti jucători au permis ca fotbalul să ajungă la cel mai înalt nivel? Asta nu mă face să-mi doresc să continui. De aceea am multe îndoieli dacă rămân sau plec', a explicat Alves pentru postul de radio catalan RAC1.

'Dacă lumea mă acceptă aşa cum sunt, foarte bine. Dacă nu, voi pleca', a adăugat brazilianul, al cărui contract expiră în 2015 şi care şi-a exprimat interesul pentru PSG.

'Că unora le place sau nu, eu fac parte din istoria acestui club, cea mai frumoasă istorie. (...) Am însă nevoie de energie, am nevoie să fiu mulţumit şi fericit', a conchis el.

Titular incontestabil de când a venit la Barca în 2008, Alves nu a ascuns că e nemulţumit de criticile aduse echipei, care mai poate deveni în acest sezon campioană a Spaniei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ