Victor Valdes și-a luat rămas bun de la fanii Barcelonei

| 14 mai, 2014

Victor Valdes, portarul echipei FC Barcelona, care nu a mai jucat din martie din cauza unei accidentări la genunchiul drept, a transmis fanilor săi de la Barcelona un mesaj emoţionant de despărţire, în care le-a mulţumit şi antrenorilor cu care a lucrat, în special olandezului Luis van Gaal.

Vicror Valdes, 32 ani, care a apărat culorile Barcelonei timp de 12 ani, va pleca la finele acestui sezon către o altă provocare. Din cauza accidentării la genunchi, Valdes nu a avut ocazia să-şi ia rămas bun de la fanii săi pe teren.

În scrisoarea sa deschisă, Valdes şi-a arătat gratitudinea faţă de primul său antrenor, olandezul Louis van Gaal, primul care a văzut potenţialul spaniolului: ''Doar el a văzut în mine. El a început construcţia echipei istorice a Barcelonei, din care am fost privilegiat să fac parte. Îi mulţumesc lui Frank Rijkaard, care mi-a dat încrederea necesară şi mi-a permis să ating gloria, să pun mâna pe trofeul Ligii Campionilor la Paris. Oriunde ar fi, îi voi fi îndatorat restul vieţii mele lui Mister''.

Internaţionalul spaniol, care va rata CM 2014, le-a mulţumit de asemenea lui Joseph Guardiola, pentru susţinerea şi îndrumările lui. Tito Vilanova, decedat luna trecută, a fost de asemenea amintit cu cuvinte calde de Valdes: ''Îţi mulţumesc Tito! Oriunde ai fi, îţi mulţumesc că te-ai gândit la noi, nu numai să rămânem învingători ca echipă, dar şi să avem tăria şi caracterul necesare pentru a face faţă vieţii''.

Luni, Valdes a fost la antrenamentul catalanilor pentru a-şi lua la revedere de la jucători, cărora le-a mulţumit şi în scrisoare: ''Mulţumesc tuturor colegilor cu care am avut plăcerea să muncesc, care m-au făcut să mă simt important în grupul pe care l-am dezvoltat în toţi aceşti ani. Pentru că totul se reduce la asta, noi suntem cine suntem acum şi aici. Mulţumesc gentlemenilor''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ