Daniel Barbu a primit avertisment din partea CNCD

| 16 dec, 2013

Declaratiile fostului Ministru al Culturii, Daniel Barbu, referitoare la bugetul Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA reprezinta discriminare directa si incalca dreptul la demnitate.

Declaratiile fostului Ministru al Culturii, Daniel Barbu, referitoare la bugetul Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA reprezinta discriminare directa si incalca dreptul la demnitate conform art. 2, alin. (1) si art. 15 din O.G. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Domnul Daniel Barbu a fost sanctionat cu avertisment, se arata în comunicatul Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Daniel Barbu a fost forţat de presiunea publică să demisioneze  din funcţia de ministru al Culturii după ce a declarat că banii alocați pentru Programul Național de Prevenire și Control HIV/SIDA sunt prea mulți, iar dacă nu ar exista acest program ar exista mai mulți bani pentru cultură și festivaluri.
Tag-uri: Daniel Barbu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ