Daniel Constantin (ALDE): Să facem în aşa fel încât acest guvern fie să îşi revină, fie să plece

| 06 mai, 12:22

Co-preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Daniel Constantin, a acuzat, vineri, ineficienţa guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloş. El a declarat, la Botoşani, că guvernul trebuie 'fie să îşi revină, fie să plece'.

'Trebuie să facem în aşa fel încât acest guvern fie să îşi revină, să funcţioneze pentru oameni, fie să plece. Vă promit că în perioada următoare, lucrăm deja la cifre, vom fi din ce în ce mai vocali împotriva Guvernului. Le vom spune noi ce să facă. Dacă nu vor face, trebuie să plece acasă', a afirmat Daniel Constantin. 

Liderul ALDE şi-a manifestat nemulţumirea faţă de întârzierile pe care Guvernul le are la achitarea subvenţiilor agricole către fermieri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 15:07
??????
Considerati ca activitatea guvernului tehnocrat reflecta in mare masura performantele functionarimii si decidentilor publici din institutiile publice ?
06 mai, 14:51
??????
Considerati ca in aceasta perioada un guvern tehnocrat ar fi de fapt o reproducere la scara mai redusa a personalului functionaresc bugetar, guvernul devoaland de fapt eficienta aparatului administrativ actual si preocuparile respectivilor functionari si decidenti publici ?
06 mai, 14:35
??????
De observat totusi si ca lupta domnului Daniel Constantin cu guvernul tehnocrat ar putea fi si o lupta cu "imobilitatea " si "suficienta" sistemului bugetar ?
06 mai, 14:09
??????
Obisnuiti cu lupta politica ,unii dintre politicieni ,se oare ca nu au realizat inca faptul ca guvernul tehnocrat doar organizeaza alegerile locale si generale nefiind implicati in lupta politica pentru castigarea lor ?
Considerati ca si domnul Daniel Constantin si-a gresit adversarii alergand dupa arbitru sa-l invinga ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ