Daniel Constantin: Alianţa de Centru Dreapta este un proiect care nu a funcţionat

| 22 iun, 2013

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că Alianţa de Centru Dreapta (ACD) este un proiect "care nu a funcţionat" şi că îi degrevează pe liberali de sarcina de a mai negocia protocoale de colaborare cu PC în judeţele în care acestea nu există.

"Alianţa de Centru Dreapta este un proiect care nu a funcţionat. Nu există protocol de funcţionare la nivel local în 28 de judeţe, chiar şi în Bistriţa-Năsăud. Asta e mai puţin important, dar am trecut peste aceste chestiuni şi e într-un fel, dacă vreţi, şi o degrevare, o sarcină pe care o luăm de pe umerii Partidului Naţional Liberal de a negocia în fiecare judeţ protocol de colaborare cu Partidul Conservator", a spus preşedintelui partidului Conservatori, Daniel Constantin.

Liderul conservatorilor consideră că mesajul cel mai important pentru cetăţeni este acela că, deşi ACD nu funcţionează, Uniunea Social Liberală va continua în aceeaşi formulă.

"Mi-am exprimat regretul că, din păcate, acest proiect politic nu a funcţionat aşa cum ne-am fi dorit. E o constatare pe care am făcut-o şi eu, şi domnul Antonescu. Nu este niciun motiv de supărare, important este - şi cred că acesta este mesajul cel mai important pentru cetăţeni - că Uniunea Social Liberală funcţionează, va funcţiona în continuare, pentru că e mai mult o obligaţie. În primul rând este o obligaţie pe care o avem către cetăţeni. Cetăţenii ne-au dat încredere, avem o majoritate solidă, avem toate atuurile şi nu avem niciun fel de scuză să nu ducem mai departe acest proiect şi programul de guvernare cu care a fost validat proiectul USL", a afirmat preşedintele PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ