Daniel Constantin, despre Codul fiscal: Cred că cea mai bună variantă este asumarea răspunderii

| 20 iul, 14:49

Copreședintele ALDE Daniel Constantin susține că cea mai bună variantă cu privire la Codul fiscal este, în opinia sa, angajarea răspunderii Guvernului.

"Cred că cea mai bună variantă este asumarea răspunderii, dar trebuie să vedem toate condiționările constituționale. Este un proiect pe care l-am asumat politic noi toți ca și coaliție, dincolo de premier, ca atare trebuie să marcăm și din punct de vedere politic", a spus acesta, luni, înainte de ședința coaliției de guvernare.

Totodată, Daniel Constantin a subliniat, referitor la observațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la Codul fiscal, că textul actualului proiect va trebui revizuit.

"Eu cred că oricum, dacă se va merge pe această variantă, va trebui să avem un text revizuit referitor la Codul fiscal. Deci se vor mai face amendamente, le studiem și pe cele de la Cotroceni și vom vedea. Sigur că sunt multe aspecte în Codul fiscal, dar cred că cel mai important se referă la reducerea TVA de la 24% la 19%. Dincolo de chestiunea economică, cred că este și o datorie morală față de cetățeni. Am promis din 2012 că vom repara tot ce s-a greșit, ca atare trebuie să facem toate aceste lucruri", a adăugat Constantin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ