Daniel Constantin: Guvernul funcţionează într-un partizanat politic cu PNL

| 07 mar, 14:47

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin este de părere că actualul Guvern funcţionează într-un "partizanat politic" cu PNL.

"Am avut schimbări în urmă cu două săptămâni, am văzut că săptămâna trecută aceste schimbări ale prefecţilor au continuat, concluzia este aceeaşi. Din păcate, Guvernul - aşa-numit de tehnocraţi - funcţionează într-un partizanat politic cu PNL. Majoritatea schimbărilor ce au fost făcute au adus la conducerea Prefecturilor oameni care au făcut parte din PNL, fie sunt suspendaţi din PNL, fie sunt apropiaţi ai celor din PNL, fraţi de foşti primari, viceprimari şi aşa mai departe. (...) Aşteptăm cu nerăbdare să înţelegem de ce Guvernul funcţionează într-o astfel de logică, de ce se fac numiri politice, când votul pe care l-au primit în Parlament a fost acela de depolitizare", a declarat luni Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ