Daniel Şandru, şeful Departamentului Centenar, a demisionat din GUVERN

| 01 feb, 15:21

Daniel Șandru, secretarude stat, șeful Departamentului Centenar, cel însărcinat cu ceremoniile care vor fi organizate cu ocazia centenarului Marii Unirii, a demisionat, alături de întreaga sa echipă.

Daniel Șandru a făcut anunțul pe pagina de Faceobok, ataşând o fotografie cu demisia înaintată premierului Sorin Grindeanu.

"Menţionez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziţia pe care o deţineţi, aţi transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democraţiei şi statului de drept", spune Şandru în documentul citat, pe care l-a publicat pe contul său de Facebook.

Șandru a anunțat "în seara aceasta voi fi în stradă".

Daniel Şandru este profesor de științe politice și fost rector al Universității Petre Andrei, din Iași, instituție unde este, din septembrie 2015, prorector. A fost director editorial al editurii Adenium, din Iași, și director al revistei "Timpul". A fost numit secretar de stat în august 2016, de premierul Dacian Cioloş.

 

Tag-uri: demisie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ