DANIEL SAVU a răbufnit după ce a apărut într-un dosar DNA

| 26 iun, 08:32

Senatorul PSD Daniel Savu s-a declarat revoltat de faptul că numele său a apărut într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, la o zi după ce s-a declarat împotriva numirii lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe.

"Dintr-un dosar care ține de alte infracțiuni economice, s-a ajuns la campania electorală din 2012, încercând să se insinueze că niște materiale de propagandă cum sunt aceste tigăi, foarte simpatice, că noi le-am ales întâi sloganul: 'Prăjește-i pe PDL-iști!'. (...) Am găsit și noi o metodă să facem propagandă, conform legii, cu niște obiecte de propagandă permise de lege, niște tigăi simpatice, pe care le-am comandat pe firmă, totul absolut legal. S-au încadrat în limitele prețului care erau. Dacă vin cu ordin de plată o să vedeți.

În mod aberant, procurorii, în acest dosar care se referea inițial la probleme cu fonduri europene, aduc aceste obiecte de propagandă electorală din campania din 2012. Eu m-am întrebat, dacă tot vorbim de campania din 2012, de ce procurorii DNA nu iau mai întâi în considerare declarațiile dlui Gabriel Sandu, care spune că i-a dat Robertei Anastase, în 2012, vreo 400.000 de euro cash și încă vreo 100.000, ca să vedem care este părtinirea procurorilor? Eu cred că procurorii DNA nu acționează în mod echidistant. Amestecă acest lucru și amestecă și numele meu astăzi, în mod curios.

Sunt supărat, pentru că astăzi apare și numele meu. Totul după ce m-am opus, ieri, numirii dlui MRU. Astăzi apare, imediat, și numele meu în legătură cu aceste tigăi, pentru care am ordin de plată. Eu sunt un om care nu am afaceri, nu am probleme de corupție, mi-am strâns bani timp de patru ani, ca să particip și eu la o campanie decentă și cu niște ordine de plată am plătit niște tigăi.

Vine un procuror de la DNA și mă tăvălește și pe mine în acest dosar, ca să mă sune toți astăzi să îmi spună că apar în referatul DNA. A ajuns o gogoriță DNA-ul ăsta. Dacă apari în referatul DNA e ceva în neregulă cu tine, e o problemă cu tine. N-am absolut nici o problemă și chiar cred că o să fac o plângere, să văd dacă este posibil ca un referat al unui procuror de la DNA să fie dat în presă pe surse, ca să se distreze unii cu apariția unor nume în aceste dosare", a declarat Daniel Savu, în ediția de joi a emisiunii "România la raport", de la România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ