Daniel Suciu și Răzvan Cuc, propunerile PSD pentru Dezvoltare și Transporturi

| 19 feb, 21:49

Liderul de grup al deputaților PSD, Daniel Suciu, și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, sunt propunerile PSD pentru funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării, respectiv Transporturi.

Daniel Suciu este deputat PSD de Bistrița și liderul grupului din Camera Deputaților. El a absolvit în anul 2003 Universitatea "Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Drept "Simion Bărnuţiu” secţia Ştiinţe Politice, după care a urmat cursurile de masterat la Şcoala de Studii Academice Post Universitare "Ovidiu Şincai” Bucureşti.

Răzvan Cuc notează în CV-ul său de pe site-ul Camerei că are ”spirit de echipă, capacitate de adaptare la medii multiculturale, dobândite în urma deplasărilor la bursă în Marea Britanie și în SUA, o bună capacitate de comunicare".

De asemenea, acesta este licențiat în drept la Universitatea Hyperion și masterand la aceeași universitate în Integrare economică europeană.

El a mai fost ministru al Transporturilor, dar a fost schimbat de PSD. Fostul premier social-democrat Mihai Tudose a declarat marți seara, la TVR, că Răzvan Cuc nu a făcut nimic: ”Mi-am făcut cruce când (Viorica Dăncilă) a spus că are experiența necesară”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ