Dar dumneata cine ești, tovarășe Iohannis?

| 08 noi, 2014

Klaus Iohannis, presat, a început să-și dea arama pe față. No more nice guy, cum ar zice americanul despre neamțul care și-a propus să ajungă președintele tuturor românilor. Problema apare însă la impresia de repulsie încercată de românii care s-au trezit cu numai o săptămână înainte de sorocul electoral cu un Băsescu mai tânăr, dar la fel de toxic și agresiv, în idei și discurs deopotrivă.

Limbajul său, de regulă bolovănos și încet, a suferit îmbunătățiri, scăpări intenționate care-l transformă pe primarul de Sibiu în sosia președintelui de București. Conform lui Iohannis, Ponta nu se supără ci e ”ofuscat”.

Mai mult, Iohannis continuă cu limbajul devenit brusc abraziv: ”se trezește d-nul Ponta vorbind la televizor că ăia din PPE să nu mai vină să dea indicaţii. Păi nu vă supărați, cine e acest Ponta de are o abordare antieuropeană?”

În al doilea rând, cu aceste ipocrizii ieftine vrea să determine o răsturnare a balanței electorale? Păci cât de proști să-i consideri pe concetățenii tăi, să crezi că-i poți induce în eroare cu o astfel de confuzie indusă voit? Că ”atitudinea” de care-l acuză pe Ponta nu e antieuropeană ci cel mult antipopulară, lucru de altfel scuzabil și admisibil în limitele luptei politice, că doar Victor Ponta nu face parte din PPE. Chiar nu suntem atât de ușor de dus cu vorba, după 25 de ani de democrație!

Iar despre a doua nedumerire, să ne scuze iritatul domn primar, dar despre cine este Victor Ponta, electoratul și-a putut face o idee, cu bune și rele.

Despre cine este Klaus Iohannis, încă ne mai întrebăm și bâjbâim în ceață.

Trecutul e negru, averea e maro. Participarea la viața cetății, dincolo de gestionarea unor fonduri de care ne poate spune mai multe domnul Tăriceanu, este cam plină de absențe, la audiențe, la sărbătorile naționale ale românilor.

Mai știm că este și cetățeanul altei țări, detaliu amintit de Crin Antonescu și care ne lasă o idee confuzi. Judecând după distincțiile primite, Iohannis a servit exemplar până acum ...statul german. Dar cine este și cum va servi ”acest” Klaus Iohannis România? Vrem să ne zică el, cât mai e timp, nu să aflăm pe pielea noastră, timp de încă 5 ani pierduți pentru țară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR CEL PUTIN 300 DE DOLARI LUNAR.OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO”LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ