Darius Vâlcov: Benzina s-ar putea ieftini cu 10% în luna februarie

| 14 ian, 16:59

Preţul carburanţilor ar putea să scadă cu încă zece procente în următoarea lună, în funcţie de ce se întâmplă şi pe piaţa internaţională, a declarat Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor.

De altfel, Guvernul a discutat deja cu reprezentanţii companiilor private de combustibili despre preţurile la pompă, în contextul în care preţul barilului a ajuns sub 50 de dolari.

Întrebat dacă petroliştii au dat indicii privind ieftinirea benzinei, Vâlcov a răspuns: „Se poate intampla acest lucru chiar in urmatoarea luna. Totul depinde de ce se intampla pe piata internationala. Pot opera scaderi daca pretul pe piata internationala o sa scada”.

Citeşte şi: Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor: Bugetele localităţilor, mărite cu până la 900%


Premierul Victor Ponta a salutat discuţiile dintre guvern şi companiile petroliere şi a afirmat că nu există instrumente administrative care să genereze scăderea preţurilor la carburanţi. Ponta a mai spus că benzina s-a ieftinit cu circa 20% din iunie 2014 şi până în prezent.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ