DARIUS VÂLCOV îngenuncheat! LAVINIA ŞANDRU îi aplică lovitura GRAŢIE

| 13 iun, 11:11

Dupa mai bine de trei ani de cand nu mai formeaza un cuplu cu sotul sau, Darius Valcov, Lavinia Sandru a decis sa divorteze. Surse din cercul ei de prieteni sustin ca moderatoarea TV s-a separat de curand de sotul sau si pe cale legala.

In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politicia. Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.

Anul trecut, CANCAN.ro anunta, in exclusivitate, faptul ca cei doi soti nu mai locuiesc impreuna si nici nu mai formeaza un cuplu. La acea vreme, Lavinia Sandru nega aceste informatii, fara a avea o siguranta de sine.

Ei bine, la inceputul lunii aprilie, dupa ce Darius Valcov a fost arestat pentru luare de mita, moderatoarea TV a recunoscut faptul ca nu mai forma un cuplu cu sotul sau. Mai mult, ea s-a hotarat sa si divorteze, insa a asteptat acel moment dintr-un motiv numai de ea stiu.

Citeste si: AMANTA lui Darius Vâlcov, dezvăluiri fără perdea! Lavinia Şandru FIERBE

De curand insa, se pare ca Lavinia Sandru a decis sa scape de tot de sotul arestat, insa, inainte de toate, a discutat cu el despre divort:

"Sunt despartiti din punct de vedere legal, totul s-a petrecut la notar. Totul a fost facut in secret, iar Lavinia este extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei personala. M-as bucura insa sa fie adevarat, pentru ca ea nu merita sa fie tarata in atata noroi. Darius Valcov a inselat-o de atatea ori, iar ea a suportat de dragului fiicei lor. Acum este relaxata, nu mai sufera. Nici nu il uraste pe fostul ei sot, pentru ca este tatal fiicei sale, a unicului copil", a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ