David Beckham şi-a anunţat retragerea

| 16 mai, 2013

Fotbalistul britanic David Beckham, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitate, conform Federaţiei Engleze de Fotbal.

"Simt că acum este momentul potrivit pentru a-mi încheia cariera, când joc la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut plăcerea de a învăţa. De asemenea, vreau să le mulţumesc fanilor, care m-au susţinut şi mi-au dat putere", a declarat David Beckham.

Cel mai mediatizat jucător de fotbal englez a bifat 115 meciuri la naţionala Angliei şi a fost căpitanul naţionalei ţării sale la 58 de partide.

David Beckham a câştigat Liga Campionilor cu echipa Manchester United, iar din palmaresul său amintim: şase titlturi de campion al Angliei, două Cupe ale Angliei cu Manchester United şi campionatul Spaniei cu Real Madrid.

În ianuarie, el a semnat un contract pe cinci luni cu Paris Saint-Germain şi a ales ca salariul său să fie donat.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ