De ce a murit cântăreața Cristina Fulgusin Mateias, după ce a tușit o lună

| 19 mar, 17:21

Cântăreața de muzică populară Cristina Fulgusin Mateias s-a stins din viață zilele trecute, după ce a contractat un virus gripal.

Fiica artistei a mărturisit că artista tușea de o lună și a refuzat să meargă la spital. Se pare însă că această avea probleme mai mari de sănătate, la inimă. 

“Mama avea probleme cu inima, a fost și operată, a avut câteva intervenții pe care le-a făcut la Târgug Mureș, i s-au pus stenturi. Avea insuficiență respiratorie, era și mai grasa… În certificatul de deces scrie că a avut stop cardio respirator, 3 la număr din care 2 resuscitabile, infecție la căile respiratorii și obezitate morbida”, a spus Nicoleta, fiica Cristinei Fulgusin.

Cristina Fulgusin Mateias, cântăreața de muzică populară și realizator de emisiuni la Radio Accent, s-a stins din viață, la spital, după cum a declarat Nicoleta, fiică ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ