De ce nu este bine să purtaţi blugi strâmţi? Iată cum vă puneţi sănătatea în pericol

| 28 sep, 2014

Moda blugilor mulaţi, foarte strâmţi, este încă de actualitate, nu doar pentru femei, ci şi pentru bărbaţi. Din dorinţa de a fi la modă, cei care îi poartă aproape zilnic riscă să aibă serioase probleme de sănătate.

Publicaţia britanică The Guardian a prezentat câteva din marile dezavantaje ale acestui tip de blugi, după ce mai multe persoane s-au plâns că noul model de iPhone s-a îndoit după ce a fost ţinut mai mult timp în buzunarul pantalonilor.

Nu doar telefoanele au de suferit din cauza acestor blugi. Indiferent ce veţi purta în buzunar, se va vedea urât şi veţi simţi şi un serios disconfort.

Mai mult, din cauză că blugii sunt aşa de strâmţi, bărbaţii care îi poartă pot avea dureri în zona testiculelor, pot face infecţii urinare şi în timp vor deveni infertili, pentru că presiunea constantă va scădea calitatea spermei.

Şi femeile pot face infecţii ale tractului urinar din această cauză.

Oricum, nu oricine arată bine în acest tip de pantaloni. Ei nu avantajează persoanele cu genunchi proeminenţi sau cu picioare foarte subţiri.

Totodată, jeanşii mulaţi vor împiedica libertatea de mişcare, mai ales atunci când vă aplecaţi sau când vreţi să mergeţi de bicicletă, făcând dificilă îndoirea genunchiului.

Sursa: The Guardian

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ