De ce nu este Gigi Becali lăsat să se opereze

| 28 feb, 2014

Gigi Becali nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică din străinătate pentru a se opera de hernie de disc. Acesta este unul dintre argumentele magistraţilor care au refuzat să întrerupă pedeapsa latifundiarului din Pipera.

Magistraţii au dat motivarea deciziei la refuzul cererii de întrerupere a pedepsei, pe motive medicale, formulate de Gigi Becali. Aceştia explică faptul că patronul Stelei nu poate cere să facă operaţia în străinătate şi nu poate alege clinica, conform RomâniaTV.net.

"Condiţia posibilităţii de efectuare a acestei operaţii sub pază permanentă a fost evaluată pozitiv de către medicii legişti în cadrul expertizei medico legale. (...) Petentul nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică situată în afara graniţelor statului,... având obligaţia de a se supune exigenţelor normelor carcerale stabilite prin lege", scriu magistraţii în motivarea deciziei prin care au refuzat întreruperea pedepsei.

Citeşte mai mult pe RomâniaTV.net.

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ