De ce spumegă buldogul Blaga

| 19 oct, 2013

Spatele întors de fostul premier poate fi un răspuns la întrebarea de ce spumegă buldogul Blaga. Acesta îşi dă seama că este lăsat pe din-afară de Băsescu, Udrea, MRU, dar mai ales de Boc. Prin urmare, singura opţiune și ce știe să facă cel mai bine rămâne paza propriei ogrăzi, o dovedeşte mesajul super-optimist către baza partidului - vom merge singuri la europarlamentare şi vom fi pe locul doi.

Mult discutata unitate a dreptei pentru următoarele alegeri s-a făcut ţăndări. Buldogul Blaga s-a ascuns după gardul înalt din Modrogani şi latră cât îl ţin bojocii că PDL va merge singur în cursa pentru Bruxelles. De cealaltă parte, dădaca viitoarei alianţe Mişcarea Populară - Forţa Civică şi restul lumii (PNŢCD, IRL), Traian Băsescu s-a lansat într-un atac virulent la adresa aghiotantului lui Blaga, Cătălin Predoiu, ocazie cu care a mai scăpat un porumbel apropo de “neimplicarea” sa în alegerea şefilor din Ministerul Public. Gura păcătosului adevăr grăieşte…

Preşedintele l-a tăvălit zdravăn pe prezidenţiabilul realizând că Mişcarea Populară s-a dezumflat mai repede decât a prevăzut, singura sa şansă la următorul scrutin tot la PDL trebuind căutată. Astfel se explică şi amabilitatea faţă de anumiţi democrat-liberali. Băsescu este dispus să uite de Adio PDL, dar nu în orice condiţii. Între timp, şeful statului lansează un ultim avertisment pentru Vasile Blaga, lovind şaua să priceapă buldogul…

Un alt semnal trimis dinspre Cotroceni liderului PDL a venit după întâlnirea organizată de Băsescu la lumina reflectoarelor cu Emil Boc şi Elena Udrea. Nu credeam c-o să vedem şi p-asta ca şeful statului să stea la mâna primarului de Cluj. Emil Boc este o voce importantă în partid, dacă nu chiar decisivă, cu mult peste finul Falcă, care s-a lansat în cursă împotriva lui Predoiu fără nicio şansă. Edilul Clujului ar fi trebuit să se vadă deunăzi şi cu actuala conducere a partidului, în cadrul alegerilor de la sectorul 2, însă şi-a declinat participarea în ultimul moment.

La întâlnire au participat Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Adriean Videanu, Teodor Stolojan, Traian Ungureanu, Mircea Toader, Cristian Rădulescu.

Spatele întors de fostul premier poate fi un răspuns la întrebarea de ce spumegă buldogul Blaga. Acesta îşi dă seama că este lăsat pe din-afară de Băsescu, Udrea, MRU, dar mai ales de Boc. Prin urmare, singura opţiune și ce știe să facă cel mai bine rămâne paza propriei ogrăzi, o dovedeşte mesajul super-optimist către baza partidului - vom merge singuri la europarlamentare şi vom fi pe locul doi... Totodată, buldogul nu uită să atenţioneze că maidanezii fără pedigree, cărora nu le place “Verde înourat” şi nu iubesc culoarea portocalie nu sunt bine primiți în PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2013
Ferenczy Stefan
Interesant
...și dacă Blaga/Predoiu au dreptate? Nu cred că pot ocupa locul doi, în niciun caz, dar este posibil ca un PDL scăpat de balastul Băsescu/Udrea/Boc să scoată mult mai mult decât toți agitații președintelui la un loc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ