De POVESTE! Poze din imperiul ASCUNS de Vâlcov în Elveţia, pe numele surorii sale GALERIE FOTO

| 27 mar, 17:00

Presa a publicat dezvăluiri mai vechi, care făceau trimitere la averea fabuloasă a lui Darius Vâlcov, pe care ar fi ascuns-o pe numele surorii sale, Roxana Vâlcov, în toată Europa. Privite prin prisma informaţiilor venite de la procurori privind averea nedeclarată a lui Vâlcov, dezvăluirile capătă altă greutate, mai ales că ex-ministrul are o soră Roxana, care trăieşte în Elveţia.

Dezvăluirile din 2011, făcute de un fost apropiat al lui Darius Vâlcov când acesta era primar la Slatina, capătă o nouă semnificaţie acum, când aflăm că fostul ministru avea ascunsă o avere impresionantă în câteva locuri în ţară (câteva milioane de lei, 3 kg de aur, 100 de tablouri valoroase). Potrivit acestor informaţii, cea mai mare parte din averea lui Darius Vâlcov se află în Elveţia, acolo unde trăieşte sora lui, Roxana Vâlcov.

Roxana Vâlcov a publicat pe profilul ei de facebook poze de pe o pârtie de schi din Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia. Aici, potrivit dezvăluirilor, Darius Vâlcov ar deţine un apartament central la doar 2 minute de mers pe jos, de pârtia de schi.

De altfel, pe pagina de socializaree a Roxanei Vâlcov apare un mesaj de felicitare către "artileria GREA" a familiei Vâlcov, fiind pomenit şi numele fostului ministru de Finanţe.

În ceea ce priveşte averea lui Darius Vâlcov, la care fac trimitere dezvăluirile presei, mai multe proprietăţi şi bani cash sunt localizate în Elveţia. 
- Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
- Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume.
- Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi.
Tot aici îşi ţine şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia.
- Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco), vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti. Prietenul lui Cosmin Guşă (naşul familiei Vâlcov). Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia. Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI. Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (...) Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii.

Citeşte şi: BOMBĂ! Darius Vâlcov dat în primire încă din 2011 de viceprimarul Dan Bălăşescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 16:37
Ana
"Nu te vei putea bucura niciodată de o bogăţie materială consistentă dacă îţi vei trăi în permanenţă viaţa ca şi cum ai privi prin oglinda retrovizoare a maşinii tale"..."Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent.".Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
28 mar, 15:24
Olteanu Florin
Valcov
Nu sunt de acord cu astfel de oameni in functii de conducere, cu averi in strainatate ! Eu unul nu sunt de acord si ripostez ! Daca doresc asa mult cu ardoare sa-si afiseze familia si neamul din strainatate, impreuna cu averea, s-o faca linistiti acolo, in Elvetia, Monaco sau oriunde mai sunt ! Nu sa ma conduca pe mine sau familia mea un nabab neghiob marlan si neamul lui, ca n-am nevoie de nas in suflet ghidat de institutii gen SRI, SIE sau mai stiu eu ce jartele !
27 mar, 21:29
Independent
Oferta
Oferta locuri de munca sigure!
Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar!
Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
27 mar, 20:23
DANY
SI VINE ANAF-UL SI TE INCHIDE PTR. UN MINUS DE 50 DE LEI IN GESTIUNE.!! DE RASUL PLANSULUI AM AJUNS IN ROMANICA NOASTR A!! RUSINE....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ