Decebal Traian Remeş: Băsescu se foloseşte de o persoană şi apoi o aruncă

| 17 mar, 2014

După ce a ieșit din închisoare, fostul ministru  de Finanțe, Decebal Traian Remeș, fost coleg de Guvern cu Traian Băsescu, a lansat la Antena 3  mai multe atacuri la adresa lui Băsescu.

"După ce se foloseşte temporar de o persoană sau alta, Băsescu o aruncă. Probabil, marinar fiind, nu a învăţat să-şi spele şosetele şi atunci...ca şi de şosete, se leapădă şi de oameni", a afirmat fostul ministru, conform RomâniaTV.net.

Totodată, acesta a mai spus că actualul șef de stat încă mai încearcă să facă rău, după 10 ani în care Băsescu a făcut cât de mult rău a putut: "Zece ani de zile, Băsescu a făcut cât de mult rău a putut face. Acum, pe ducă zic eu, mai încearcă(...). Cozile de topor, de frica a ceea ce li s-ar putea întâmpla, îl mai slujesc şi mai pun cătuşe pe mâini celor care îl deranjează. Fiecare român e o victimă a lui Băsescu".

Remeș a mai precizat că tot ce laudă Băsescu distruge, întrucât este construit din răutate în exces: "Omul acesta trăieşte sub un destin blestemat. Tot ce laudă, distruge! Băsescu este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii".


Citeste mai mult pe RTV.NET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ