Ponta s-a consultat cu Băsescu pe tema extremiştilor maghiari interzişi în România

| 17 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că a avut o discuție cu președintele Traian Băsescu despre declararea ca indezirabili a unor cetățeni maghiari.

"Am discutat astăzi cu domnul președinte, am avut o discuție despre problema cu declararea unor cetățeni maghiari indezirabili sau, mă rog, interdicția de a intra în România. A fost o discuție pe această temă", a spus Ponta, la România TV.

El a precizat că numărul celor care vor primi interdicția de a intra în România nu este unul mare și că nici nu era cazul să fie. "Era cazul, pe de-o parte, ca noi să nu reacționăm exagerat sau disproporționat. Orice fel de escaladare a tensiunilor este folosită doar de politicienii extremiști din Ungaria și de cei câțiva jurnaliști care vor să-și mai crească audiența cu subiectul ăsta. Pe de altă parte, dacă sunt situații legale, nu putem să nu le aplicăm și să nu luăm măsuri", a explicat primul-ministru.

El a adăugat că linia pe care merge Executivul în această problemă este "echilibrată și rațională", arătând că măsurile luate au rolul de a nu inflama "o situație artificială".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ