Ponta: Uşa de refacere a USL rămâne deschisă

| 17 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat într-o intervenţie la România TV că uşa de refacere a Uniunii Social Liberale rămâne deschisă.

Uşa de refacere a USL rămâne deschisă. Poate după alegerile europarlamentare vom reuşi să refacem USL şi să ducem la schimbarea regimului Băsescu", a punctat Victor Ponta la România TV.

Referitor la declaraţia că refacerea Uniunii Social Liberale (USL)  se poate întâmpla, "şi cu domnul Antonescu şi fără domnia sa" premierul a subliniat că PNL îşi decide singur cine este liderul partidului. "Niciodată nu m-am băgat în treburile interne ale PNL".

Rămânerea sau plecarea lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al PNL le aparţine. Nu este o condiţie pentru refacerea USL.

Pe de altă parte, premierul a punctat că nu el este cel care a scos PNL de la guvernare, ci preşedintele Antonescu, iar PNL va deconta electoral la alegerile europarlamentare faptul că Antonescu a scos partidul de la guvernare fără să explice motivele ce au stat la baza acestei decizii. În aceste condiţii scorul la aceste alegeri va fi mai mic.

La întrebarea dacă este posibil un USL refăcut cu Klaus Johannis pe post de candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ponta a spus că "orice USL este posibil".


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ