Dan Șova: Antonescu a renunţat la lupta anti-Băsescu şi a dezamăgit milioane de români

| 18 mar, 2014

Dan Șova, vicepreședinte PSD, consideră „absolut regretabil” faptul că președintele liberalilor, Crin Antonescu, „a capitulat” în lupta împotriva regimului Băsescu, cu atât mai mult cu cât acesta a fost “unul dintre personajele cheie în această luptă”.

Dan Șova, vicepreședinte PSD, consideră „absolut regretabil” faptul că președintele liberalilor, Crin Antonescu, „a capitulat” în lupta împotriva regimului Băsescu.

Crin Antonescu s-a evidenţiat ca fiind unul dintre cei mai aprigi contestatari ai regimului Băsescu, iar rând pe rând redutele acestui regim au fost învinse. Cu toate acestea, lupta încă nu s-a finalizat. Cât timp Traian Băsescu va fi la Cotroceni, România nu poate avea linişte, iar acum, pe final de mandat, Băsescu dovedeşte o capacitate de a face rău ţării ieşită din comun”, a declarat vicepreședintele PSD.

Dan Șova a afirmat că partidul va continua să lucreze pentru a îndeplini angajamentele luate în campanie, dar că “este nevoie de USL şi de toate forţele lui pentru a finaliza acest obiectiv”. “În acest context, este absolut regretabil că domnul Crin Antonescu a renunţat la lupta anti-Băsescu şi a dezamăgit milioanele de români care au votat în 2012 tocmai pentru a-i scăpa de regimul Băsescu”, a mai adăugat.​

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 2014
PENSIONAR
Sunt ca frati siamezi.DOAMNE FEREASCA SA FIE PRESEDINTE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ