Ponta: Cred că foarte bine putem reface USL şi cu domnul Antonescu şi fără domnia sa

| 17 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat despre refacerea Uniunii Social Liberale (USL) că acest lucru se poate întâmpla, "şi cu domnul Antonescu şi fără domnia sa".

"Eu cred că se poate întâmpla acest lucru, pentru că duşmanul comun, domnul Băsescu, doamna Udrea şi sistemul lor, după cum vedeţi, a prins curaj din nou", a spus Ponta, înainte de a intra la biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

El a ţinut să să precizeze că despre modul în care se poate reface această alianţă nu decide el. "Eu cred că foarte bine putem şi cu domnul Antonescu, şi fără domnia sa, asta decid liberalii, nu decid eu. Poate vor alţii. PNL este aliatul nostru în USL", a spus premierul.

Întrebat dacă a discutat cu Crin Antonescu în ultima vreme, Victor Ponta a spus: "Nu am avut ocazia, dar o să discut oricând cu domnia sa, nu există niciun fel de restricţie din partea mea".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniţi în şedinţa BPN, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după 25 mai, respectiv după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună.

"Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil - pe la Iaşi e mai greu - dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, i-a transmis, printr-un comunicat de presă, premierului Victor Ponta să se concentreze asupra activităţii guvernamentale şi să înceteze în a mai clama refacerea USL după alegerile europarlamentare, să renunţe la "demagogie" şi "intrigi politice".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 2014
Horia Nabot
Cât e liberal Iohannis, USL-ul - un fantezist vis ...
O lecție liberalii v-au dat, lingeți de-acum... acolo unde-ați scuipat. A început să vă țâțâie dosul de teamă... că-n toamnă veți juca într-o altă teribilă dramă !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ