Decizie de ultimă oră a Simonei Halep! Fanii sportivei sunt profund dezamăgiți!

| 05 ian, 08:07

Simona Halep s-a retras din primul turneu de tenis al anului, cel de la Brisbane (Australia), cu doar o zi înainte de meciul de debut, pe care trebuia să-l joace împotriva jucătoarei din Belarus Victoria Azarenka. Potrivit site-ului WTA, Halep a invocat o accidentare la tendonul lui Ahile.

Simona Halep trebuia să joace miercuri în optimile turneului de la Brisbane, dar debutul ei în 2016 a fost amânat.

Halep s-a retras de la primul turneu al anului, unde trebuia să o întâlnească pe bielorusa Viktoria Azarenka (nr.22 WTA). "Am avut probleme la tendonul lui Ahile în august şi septembrie, dar apoi nu am mai simţit nimic. Acum însă, de câteva săptămâni, am din nou dureri. Am crezut că pot să joc aici la Brisbane, dar nu sunt sigură că pot duce la bun sfârşit un meci întreg", a declarat Halep ziariştilor.

Ea ar trebui să joace săptămâna viitoare la Sydney şi conform spuselor sale va participa la acest turneu. "Cred că e important să iau o mică pauză. Am făcut un RMN, nu e nimic periculos, doar o mică inflamaţie. Sigur că vreau să joc la Sydney. Am nevoie doar de câteva zile de odihnă", a mai spus jucătoarea noastră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 14:25
alexandru valeriu
?
Unde sunt gushterii comentatori (simpatizanti ai Simonei !} dupa alte abandonuri celebre ? Au avut timp sa mediteze si sa-si aranjeze comentariile in armonie cu marea lor simpatie fata de sportivii romani de talie internatonala .
05 ian, 13:30
Ioan
Despre Simona
Cine crede că acestă persoană este nemaipomenită se înșeală amarnic , sigur i-a fost frică de Azarenca , nu este prima dată când procedează astfel . Personal n-o mai admir
05 ian, 12:27
alexandru mangu
Cu simpatie .
Simona impreuna cu stafful ei sunt singurii indreptatiti sa ia cele mai bune hotarari; aici , la US-OPEN in 2015 a distrus-o pe sportiva bielorusa .
Ii doresc sa fie sanatoasa , iar Croaziera din 2016 sa-i aduca bucurii si sperante implinite .
05 ian, 19:22
Murphy
Halep impreuna cu stafful nu iau cele mai bune hotarari, ei au dreptul sa ia hotarari. Este altceva ca lor li se par cele mai bune!
De altfel, mai este cineva de varf care a luat hotararea (cea mai buna!) si s-a retras pentru a participa la openul australian.
05 ian, 12:20
Alexandru Valeriu Pantelimon
Simona stie -impreuna cu stafful ei ce hotarari trebuie sa ia ; la ultima intalnire ,aici la US-Open a distrus-o pe sportiva bielorusa .
Din Boston ii doresc sanatate ,iar Croaziera din 2016 sa-i aduca numai bucurii si sperante implinite !
05 ian, 10:38
Jolion Bacarel
Simona
Draga Simona, mai bine recunoaste : ori ti-a fost frica, ori ai cam vrea turnee mai slab cotate care sa aduca doar banuti ! Fii sincera cu milioanele de fani . Ai avea mai mult de castigat in inima lor !
05 ian, 22:38
Alexandru Valeriu
??
Este decizia ei si o respect; in rest milioanele de fani care n-au avut altceva de facut decat sa stea o noapte cu ochii si urechile inspre Australia isi merita dezamagirea . Numai cine a facut sport de performanta la nivel atat de inalt si cunoaste circumstantele poate sa fie obiectiv in aceasta situtie . In rest paguboase vorbe de claca
06 ian, 19:10
Alexandru Valeriu
Sfat.
Respect deasemenea hotararile Serenei, Sarapovei ,Kvitovei numai ele si stafful lor au toate datele ,care sunt evident secrete, pentru a lua cea mai buna decizie . Din decenta nu-mi permit sa fac comentarii ,ele sunt prea mari ,ca de altfel si Simona (sac!) si le doresc tuturor sanatate ,in primul rand .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ