Decizie inedită luată de Ion Țiriac: Vrea să își facă muzeu

| 25 iul, 16:49

Ion Țiriac, cel mai bogat român, a ieșit din acționariatul băncii UniCredit Țiriac, în urma unei tranzacții estimată la aproape un miliard de euro. Acum, miliardarul mai pregătește o afacere.

De această dată, Ion Țiriac intenționează să deschidă un muzeu, în care să se regăsească toate trofeele sale de vânătoare.

Mare pasionat de vânătoare încă din tinereţe, cel mai bogat român se poate mândri cu o mulţime de trofee de gen pe care le-a vânat în cele mai exotice locuri din lume. Toate ar urma să fie expuse într-un muzeu pe care omul de afaceri vrea să-l deschidă în Brașov, scrie revistablogurilor.ro. Potrivit sursei citate, muzeul este deja în curs de amenajare, elevii, studenţii şi pensionarii urmând să beneficieze de tarife speciale la achiziţionarea biletelor.

Ion Ţiriac are în judeţul Bihor, la Balc, propriul lui domeniu de vânătoare, iar, la fiecare început de an, el îi invită în România pe cei mai puternici oameni de afaceri ai Europei, care îi împărtășesc pasiunea.

Citește și: Tranzacție de milioane pentru cel mai bogat român: Ion Țiriac și-a vândut acțiunile către UniCredit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ