Decizie SURPRINZĂTOARE a unei instanțe. Ce a fost obligat să facă un braconier

| 21 dec, 17:09

Un braconier din Missouri va fi obligat să se uite filmul animat "Bambi" cel puţin o dată pe lună, în timp ce execută o pedeapsă cu închisoarea de peste un an, pentru rolul său în uciderea câtorva sute de cerbi, informează DPA, preluând o informaţie apărută luni în mass-media americane.

David Berry Jr a fost condamnat la 15 luni de închisoare după ce a pledat vinovat pentru uciderea ilegală de animale sălbatice, într-unul din cele mai grave de cazuri de braconaj de cerbi din istoria statului Missouri, potrivit Departamentului pentru conservarea vieţii sălbatice din acest stat american.

Un judecător din comitatul Lawrence i-a ordonat bărbatului, în vârstă de 29 de ani, să privească clasica animaţie Disney (1942), în care un pui de căprioară îşi pierde mama, ucisă de braconieri cel puţin o dată pe lună în timpul perioadei de detenţie, a raportat NBC News.

Berry Jr şi membrii familiei sale sunt consideraţi responsabili pentru uciderea a sute de cerbi într-o perioadă de trei ani, au precizat autorităţile din Missouri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ