Ponta: „Băsiştii siniştri merită tăvăliţi prin smoală, umpluţi cu pene și fugăriţi prin piața publică”

| 26 feb, 17:59

Fostul premier Victor Ponta se laudă cu încasările la bugetul de stat în mandatul lui Dacian Cioloş, la baza cărora ar sta legile date când social-democratul era la Palatul Victoria, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook. Ponta îi atacă şi pe „basiştii siniştri“ care, e de părere fostul premier, merită „tăvăliţi prin smoală, umpluţi cu pene și fugăriţi prin piata publică”.

Fostul şef al Guvernuui e mulţumit de încasările la bugetul de stat despre care susţine că ar fi rodul muncii sale ca prim-ministru.
„1 miliard de RON ( peste 200 milioane EURO) încasate în plus la buget în ianuarie 2016 doar din TVA – deşi a scăzut cota de la 24 la 9% !!! Încasări din CAS cu 11% mai mari deşi am scazut cu 5 puncte procentuale! Încasări din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF şi activitatea Direcţiei Antifrauda! Din aceşti bani s-au acoperit fără nicio dificultate creşterile meritate de salarii de 25% în educaţie şi sănătate, şi 10% restul sectorului bugetar“, scrie Ponta într-un mesaj pe contul de Facebook.
Mai mult, acesta nu uită se certe cu foştii adversari politici, susţinătorii lui Traian Băsescu, care l-au criticat pentru măsurile populiste luate în ultima perioadă a guvernării.
„Sunt foarte mandru că am avut mintea şi curajul să implementam aceste măsuri economice si sociale – şi că am rezistat la toate criticile şi atacurile din ţară sau afară / toţi impostorii, urechisştii şi „apostolii austerităţii” ( genul Ionuţ Dumitru si alţi băsişti siniştri) ar merita tăvăliţi prin smoală, umpluţi cu pene şi fugăriţi prin piaţa publică”, a adăugat Ponta în mesajul său.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 19:47
adele
oportunitate
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email [email protected]
28 feb, 17:46
vasile
Noi ne gandim de mult pentru tine bai ponta sa te legam de o-ut-e si sa te prajim cu ardei iute la foc mic ! Fara smoala si fulgi.Tu te-ai ridicat pe masurile luate de BOC, dar nu ma astept de la unul ca tine, azvarlit de popor cu un picior in dos !
28 feb, 07:29
fane
si eu
tu nu crezi ca ai avea aceeiasi soarta?
27 feb, 21:04
alisa
wow
Super idee ca-n tom si jery, sustin ideea
27 feb, 14:29
sven
sugestie
Uite, chiar la tratamentul asta ma gandeam si eu, dar pentru tovarasia ta, minciuna imparat ce esti, ca si pentru tovarasul condamnat penal si actual sef de partid, mustaciosul escroc patent !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ