DECLARAȚII ȘOC! Borcea vrea să revină la Dinamo! Condițiile pe care le pune

| 16 oct, 13:53

Ieșit din închisoare, Cristi Borcea s-ar întoarce la Dinamo! Fostul acționar ar fi reprezentat de fiul său, Patrick, și pune o condiție esențială: echipa să aibă stadion nou.

Borcea a negat, inițial, orice informație despre revenirea sa la clubul din Ștefan cel Mare. Fostul oficial dinamovist este pregătit acum să ajute la redresarea echipei, fără a deține însă o funcție la club.

„În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aș putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern și internațional. Alături de oameni de afaceri, cinci, șase, șapte, câți s-or strânge și împreună cu Ionuț. Cum care Ionuț? Negoiță!”, a spus Cristi Borcea.

Fostul acționar dinamovist a dezvăluit că a fost foarte aproape să preia clubul, când a avut prima cerere de eliberare din închisoare!

Borcea a explicat și planul de redresare a echipei din Ștefan cel Mare.

Vezi care sunt oamenii pe care Borcea i-a vrut în conducerea clubului, pe realitateasportiva.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ