Declaraţia BOMBĂ a avocatei lui Cioacă: Nu există NICIO DOVADĂ că Elodia e moartă

| 30 apr, 2014

Încă o zi încărcată de tensiune, dar şi de lovituri de teatru în procesul Cioacă-Elodia desfăşurat ieri, timp de aproape 10 ore, la Curtea de Apel Piteşti. După câte veţi vedea, surpriza a fost adusă ieri în proces tot de avocata Maria Vasii. Ar putea această ”surpriză” să răstoarne soarta procesului?

 

 

 

Imediat după proces, avocata Maria Vasii, care-l apără pe Cristian Cioacă, a declarat (în legătură cu audierea experţilor) următoarele, potrivit ziarulring.ro:

"După audierea celor doi experţi, în loc să avem lămuriri, avem din ce în ce mai multe dubii. Mă sperie să văd că se încearcă ascunderea situaţiei reale în spatele unor aşa-zise opinii expertale, care, de fapt, nu spun nimic. Să nu uităm că vorbim de interpretarea urmelor biologice ridicate din spaţiul conjugal!... Or, în aceste condiţii, într-un dosar de omor, acestea nu sunt probe relevante. E normal ca în spaţiu conjugal să avem milioane de urme biologice în care să avem încorporat ADN-ul nostru. Pentru a discuta de adevărate dovezi pentru o cauză de omor, trebuia să avem lămuriri cu privire la împrejurarea dacă în acel spaţiu s-a pierdut o cantitate însemnată de sânge care să ne conducă la gândul că acolo s-a cauzat un omor, respectiv dacă leziunile despre care se vorbeşte în rechizitoriu duceau la pierderea unei cantităţi însemnate de sânge. Despre asemenea împrejurări nu am aflat nimic şi nu se vorbeşte!...Încă nu avem o dovadă medico-legală cu privire la cauza şi împrejurările morţii pretinsei victime. Încă nu avem o dovadă medico-legală cu privire la cantitatea de sânge, zona anatomică, nu avem răspunsuri certe la nicio împrejurare, răspunsuri care să conducă instanţa la concluzii certe. Singura certitudine este că nu există nicio certitudine. Singura concluzie certă este că nu există nicio dovadă că soţia clientului meu este moartă. Singura certitudine este că nu este nicio probă legală împotriva clientului meu. Restul sunt doar dubii, speculaţii. Apreciez că nu se va putea pronunţa o soluţie de condamnare cât timp aceste dubii devin tot mai numeroase”.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ