Comisia Europeană va ancheta Cazul Elodia

| 01 apr, 2014

Comisia Europeană va analiza Dosarul Elodia, după ce Cristian Cioacă a trimis, la Parlamentul European, o petiţie în care s-a plâns de „abuzurile” care au dus la condamnarea sa.

„Stimate domn, doresc să vă informez că petiţia dumneavoastră a fost examinată de Comisia pentru Petiţii, care a decis că problemele semnalate de dumneavoastră sunt admisibile, în conformitate cu Regulamentul de Procedură al Parlamentului European, în măsura în care subiectul se încadrează în domeniile de activitate europene”, se arată în răspunsul primit de Cioacă, transmite Ring.

Comisia pentru Petiţii a început examinarea petiţiei şi a decis să solicite Comisiei Europene efectuarea unei anchete preliminare privind diferitele aspecte ale problemei. „Comisia va continua examinarea petiţiei dumneavoastră de îndată ce va intra în posesia informaţiilor necesare”, se mai arăta în răspunsul la petiţie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ